Begeleiden van bedrijven & organisaties

bij de transitie naar duurzame inzetbaarheid

ALINDA Vitaal begeleid in werk-privé balans, loopbaanontwikkeling, leren en vitaliteit. 

VOORDELEN

Betrokken, productieve medewerkers en minder verzuim en verloop

VITALITEIT

CONDITIE

VOEDING

GEDRAG

Ondersteuning bij implementatie binnen uw organisatie.

Tekst tekst tekst

Ik ga graag met u in gesprek

GEZONDE LEEFSTIJL

DAGELIJKSE ROUTINE

Een gezonde leefstijl, voor mij is het een automatisme. Omdat ik weet hoeveel het me oplevert. Voldoende bewegen en goede voeding maken al jaren deel uit van mijn dagelijkse routine. Het maakt dat ik lekker in mijn vel zit, met veel plezier aan het werk ga én bovendien productiever ben. Dát gun je toch iedereen?

BEGELEIDING

VITALITEITSADVISEUR

Niets is mooier dan mensen enthousiasmeren, motiveren en hen stapje voor stapje te begeleiden op weg naar een gezondere levensstijl. Het geeft mij iedere keer weer een geweldige voldoening wanneer ik iemand een fysieke én mentale succeservaring heb kunnen schenken. Of dat nu lukt via een laagdrempelige bootcamptraining in het park, een fietsritje door het prachtige Vechtdal of een coachings-gesprek; het plezier en geluk dat een vitaal leven geeft is onbetaalbaar.

0

DAGEN VITAAL

0

UREN BEGELEIDING

0

KLANTEN

0

PROGRAMMA’S

VOEDING & MENTAAL

GEDRAGSVERANDERING

Natuurlijk houdt een gezonde leefstijl meer in dan alleen bewegen. Voeding en het mentale aspect zijn minstens zo belangrijk.

HBO-opleiding tot vitaliteitsadviseur af. Deze opleiding is specifiek toegespitst op het begeleiden van bedrijven en organisaties bij de transitie naar duurzame inzetbaarheid. Hen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen om blijvend te werken aan vitaliteit. In een eerder stadium heb ik al de opleidingen ´voedingscoach´ en ‘coachen en gedragsverandering’ met succes gevolgd. In de loop der jaren heb ik een brede basis gelegd en een aanzienlijk palet aan tools verzameld om mensen met verschillende achtergronden en van verschillende niveaus op weg te helpen naar een gezondere manier van leven.     

TESTIMONIALS

Wat mensen zeggen over Alinda

Duurzame inzetbaarheid, dat is de kracht van Alinda

Ik ben nog nooit zo vitaal geweest

In plaats van 4 keer ga ik nu 2 keer naar de Hete Brij.

Kennis maken?

© Realisatie byMIC