Je krijgt wat je betaald

Een wasmachine krijg je niet bij een pakje boter helaas. Een wasmachine is best dure investering om te kopen. Het is ook niet mogelijk om zonder wasmachine door het leven te gaan want dan zou je ontzettend vaak nieuwe kleren moeten kopen, elke dag een bus deo op je kleren moeten leeg spuiten of gewoon ontzettend hard willen stinken. Nee, voor veel mensen is het geen optie om geen wasmachine te hebben. Nu je overtuigd bent dat je er toch een nodig hebt moet er gekeken worden naar wat voor iets er dan precies in jou huishouden goed zou staan. Bij wasmachines is het vaak zo dat de wasmachine die je koopt de kwaliteit heeft van de prijs die je ervoor betaald. Hier zijn wat feitjes over wasmachines en jou budget.

Zijn er goedkope wasmachines?

Er zijn zeker wasmachines die je goedkoop kan noemen. Wasmachines beginnen ongeveer bij een prijsklasse van zoon €300 – €400. Dit is geen prijs van een paar tientjes maar dit is de prijs wat je minimaal gaat betalen voor een nieuwe wasmachine. Is dit nog steeds te veel dan kan je eventueel gaan kijken naar een tweedehands wasmachine. Deze worden op regelmaat aangeboden via websites zoals marktplaats en speurders.

Hoe scoren deze goedkope wasmachines?

Het zou wel fijn zijn als deze wasmachines ook een beetje prestaties leveren. Hier kunnen we je gelukkig over gerust stellen, dit doen ze zeker. De beste wasmachines van dit moment krijgen in testen vaak tussen een 7 en 8. Dit is dus zeker geen ontzettend goed punt. De wasmachines die in de goedkope prijsklasse zitten (max 400) scoren vaak tussen de 6 en 6,5. Een redelijk verschil zit er dus wel in maar niet onoverkoombaar.